Agenda Regio Achterhoek2019-12-24T08:04:02+00:00

Agenda Regio Achterhoek

4
Februari

NZV Haute Coffee – Netwerkbijeenkomst Regio Achterhoek

dinsdag 4 februari 2020 van 09.45 tot 12.00u
Hotel Villa Ruimzicht, 150 Ruimzichtlaan, 7001 KG Doetinchem


Behoefte aan INTERVISIE, INSPIRATIE, INZICHT, maar ook aan MEER BUSINESS?

Netwerk Zakenvrouwen is de plek voor vrouwelijke purpose-gedreven entrepreneurs en die de ontembare drive hebben om zichzelf en hun business altijd weer verder te ontwikkelen. In meerdere regio’s komen we maandelijks offline bij elkaar om mooie samenwerkingen aan te gaan en ons verder te ontwikkelen. Zeker geen theekransje dus, maar een krachtig netwerk waar business doen vanuit een zuivere intentie wordt gewaardeerd. [klik hier voor meer informatie]

 

Adres

Geniet van de exclusieve ambiance in Hotel Villa Ruimzicht. Hier organiseert Netwerk Zakenvrouwen elke maand een exclusieve meeting onder het genot van een luxe uitgebreid breakfast- of lunchbuffet. We vullen de tijd met effectief netwerken, pitchen, inzichten delen, samenwerken en zaken doen! Kom ook samen business genereren en inzichten delen met andere ambitieuze vrouwelijke ondernemers.

Hotel Villa Ruimzicht is een karakteristiek en monumentaal hotel, gelegen in de achterhoek. De perfecte locatie voor een kennismaking, waar iedere aanwezige o.a. de ruimte zal krijgen om 1 min te pitchen. Vervolgens pakken we dieper door wat we businesswise voor elkaar kunnen betekenen. Ons streven is niemand de deur uit zonder inzicht, contact of nieuwe klant.