NZV blogs

Hier delen ondernemende zakenvrouwen en professionals inspiratie, inzichten en tips.

Geniet!

Een nieuw jaar

Nog een dikke week, inclusief 2 fijne kerstdagen en we gaan weer een prachtig nieuw jaar in.


Een nieuw decennium, nieuwe kansen, nieuwe plannen, nieuwe uitdagingen, heerlijk!

Voor mij is het einde van het jaar één van mijn favoriete tijden. Het is een tijd om terug te blikken op successen en mooie momenten, maar ook op zaken die minder goed zijn verlopen of soms ook op een nare of verdrietige periode. Het mag er allemaal zijn.

Ik maak het mezelf comfortabel op de bank met mijn persoonlijke notitieboek en een grote mok dampende thee. Even een momentje voor mijzelf. Het notieboek valt open op een quote waar het voor mij allemaal mee begon:

“Als je het vermogen hebt om anderen te helpen, is het je plicht om de mogelijkheid te geven om dit bij je in te laten kopen en je commercialiteit te tonen.”

Veel vrouwelijke ondernemers vinden dit nog moeilijk en dat is heel begrijpelijk. Commercialiteit, verkopen, sales – het voelt als iets dat niet eigen is, niet veilig, out of your comfortzone. Ik ken het gevoel, de angst, de blokkade. Ik heb het zelf jaren geleden ook zo ervaren. Voor mij was de maat vol toen ik eind negentiger jaren het zoveelste product had verkocht op een manier die niet mij was, niet integer aanvoelde. Ik ontwikkelde mijn eigen salesmethode en boekte enorme resultaten voor zowel mijzelf als mijn klanten. Klanten kochten bij mij ín plaats van dat ik aan hen verkocht. Dit wilde ik andere vrouwelijke ondernemers ook leren; leiderschap nemen in je commercialiteit door je mindset, zelfgeloof en commerciële skills naar het hoogst mogelijke niveau te brengen. Omdat je weet dat jouw impact telt voor de wereld.

Ook op het gebied van netwerken voor vrouwelijk ondernemers zag ik enorme kansen.
Kansen die nu nog onvoldoende benut worden, maar een enorm impact kunnen hebben op onze maatschappij.
We mogen commercieel zijn, moeten dit zelfs. We weten welke impact we kunnen maken met al onze excellente kennis en expertise. Megazonde als dit op de bodem van de put blijft liggen.
Elkaar hierin faciliteren, aanmoedigen en versterken. Zo, Netwerk Zakenvrouwen was 3.0 geboren!

Voor Netwerk Zakenvrouwen heb ik in 2020 grootse plannen. Nog veel meer vrouwelijke ondernemers laten groeien en verbinden in hun commercieel leiderschap en hun zichtbaarheid!
Dit vraagt om expansie, meer regio’s in het land, meer verbinding en kansen tussen de regio’s onderling, maar ook meer verbinding met het bedrijfsleven. Op onze meetings zullen belangrijke rolmodellen komen spreken om ons te inspireren en te stimuleren! Maar ik denk ook aan een verkiezing of een eigen magazine, zodat we met elkaar groots dat podium kunnen pakken! Hoe gaaf zou dat zijn!

Agenda 2020

We hebben al een aantal bijeenkomsten voor het nieuwe jaar op de agenda staan. Super waardevol om je daar te gaan ontmoeten!

Regio Apeldoorn
– 14 januari: New Year’s Haute Coffee

Regio Nijmegen
– 21 januari: New Year’s Haute Coffee

.
Door op een link te klikken kun je je opgeven voor een bijeenkomst. Voor nu wil ik je heel erg bedanken voor je geduld, je inzet en je vertrouwen en nog veel meer! 2020 we gaan rocken!

Ik wens je liefdevolle dagen toe, geniet van het samenzijn, maak tijd voor wat écht telt, dat blijft toch altijd het belangrijkste.

Warme groet,

Christine Cremers

By |2020-01-07T18:16:35+00:00december 24th, 2019|Geen categorie|0 Comments

Leave A Comment